Overtocht met voertuigen

U kunt vooraf een ticket kopen via onze website of u schaft een ticket aan bij een van de loketten op de veerhaven in Den Helder. Daarvoor kunt u met alle typen voertuigen terecht bij onze lokettisten, waar u zowel contant kunt betalen als met PIN-pas of creditcard. Voor personenauto's of busjes met een voertuiglengte tot maximaal 6,50 meter bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de drie self-serviceloketten (deze treft u aan de rechterzijde van het toegangsportaal aan). Bij deze self-service loketten kunt u terecht met uw E-ticket of TESO-pas (afhankelijk van de lengte van uw voertuig).

 

 
 

Aan boord

Volg voor uw veiligheid als u aan boord gaat, de aanwijzingen van onze medewerkers op. Eenmaal op uw plek geldt: motor uit en remmen vast! Graag doen wij een beroep op u om wachttijden te helpen voorkomen: parkeer daartoe uw voertuig kort achter het voertuig voor u. Tijdens de overtocht verzoeken wij u het autoalarm niet in te schakelen. De kans is groot dat het alarm afgaat door trilling en deining van het schip. Dit veroorzaakt veel overlast voor uw medepassagiers. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met de salon. De Texelstroom en Dokter Wagemaker zijn beide uitgerust met diverse personenliften. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en alvast een goede reis gewenst! 

Roken is niet toegestaan op de TESO-schepen  (ook niet op de buitenpromenade en zonneterrassen). Dit rookverbod geldt tevens in de TESO-gebouwen.

Handige links:

» Voertuigen
» Daltarief
» Dienstregeling