Plan uw reis naar de veerhaven in Den Helder. De veerhaven is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Met de auto naar Texel

Gaat u met de auto naar Texel? Rijd dan naar Den Helder en volg daar de borden naar Texel. Voer in uw navigatiesysteem uw bestemming op Texel in of anders dit adres: Pontweg 1 in Den Hoorn. U rijdt dan langs de voertuigloketten of de selfservice automaten waarna u op het opstelterrein voor de boot arriveert.

 > Plan uw route met Google maps

Parkeren in Den Helder

Gaat u naar Texel, maar wilt u uw auto parkeren in Den Helder? Volg in Den Helder dan de route ‘P Texel’, ‘Afhalen + Wegbrengen’. Voer in uw navigatiesysteem dan dit adres in: Havenplein 3, Den Helder. De ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers vindt u naast de parkeerplaats. Houd u er rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft.

Is er bij de veerhaven geen parkeerplaats meer vrij? Parkeer uw auto dan gratis in de omgeving van de veerhaven op Willemsoord P3. Deze parkeerplaats is gelegen op zo’n 10 minuten lopen van de ingang voor voetgangers en fietsers. 

> Parkeren in Den Helder
> Plan uw route met Google maps

Met de (brom)fiets of als voetganger

De ingang voor voetgangers en (brom)fietsers vindt u op het volgende adres:

TESO veerhaven Den Helder
Havenplein 3
1781 AB Den Helder

> Plan uw route met Google maps

Met het openbaar vervoer

De veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station in Den Helder neemt u lijnbus 33. Deze bus zet u af voor de ingang voor voetgangers en (brom)fietsers.

U neemt lijnbus 33 ook van de veerhaven naar het NS-station. Als u van boord komt, volgt u de route naar de bus. Let op: verlaat de boot aan de rechterzijde. De bus vertrekt aansluitend op de dienstregeling van de boot.

Plan uw reis met:
> Connexxion
> NS
> 9292.nl

Contact

Adres TESO hoofdkantoor
Koninklijke N.V. Texels Eigen Stoomboot Onderneming
Pontweg 1
1797 SN Den Hoorn

(0222) 36 96 00 (24 uur per dag)
info@teso.nl

Adres veerhaven in Den Helder
Havenplein 3
1781 AB Den Helder

Online een e-ticket kopen

Koop alvast een ticket voor de boot naar Texel.

Afvaarttijden

Bekijk alle afvaarttijden vanaf Texel en Den Helder

Coronavirus: diverse maatregelen van kracht. Kijk hier voor meer informatie.