U koopt bij ons altijd een retourtje. Op de boot van Texel naar Den Helder controleren we uw ticket niet, u kunt dus meteen aan boord gaan. Wilt u als voetganger met de boot naar Texel? Hieronder vindt u de tarieven voor voetgangers. De tarieven zijn inclusief bagage, rolstoel of scootmobiel, kinderwagen en huisdier. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis. Let op! Koopt u uw ticket aan het loket? Dan kunt u alleen pinnen of met creditcard betalen.

Tarieven voor voetgangers

1 x retour € 2,50
5 x retour € 11,00 *
15 x retour € 30,00 *
100 x retour (forenzen) € 150,00 *

* Een meerretourticket is maximaal één keer per uur voor één persoon te gebruiken.
Een meerretourticket kunt u kopen als e-ticket op deze website via MijnTESO of bij het loket in Den Helder op een TESO-pas. De aanschafkosten van een TESO-pas zijn eenmalig € 2,50.

Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65 +

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65+ voetgangers die vaker met TESO reizen kunnen een meerretourticket voor een gereduceerd tarief kopen. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis.

5 x retour € 5,00*
15 x retour € 13,50*

* Een meerretouricket is maximaal één keer per uur voor één persoon te gebruiken.

Groepen

Wilt u als voetganger naar Texel en reist u met een groep van 10 of meer personen? Dan kunt u zich bij het loket in Den Helder melden. U hoeft niet te reserveren en het tarief per persoon blijft gelijk. De lokettist telt het aantal personen en kan dan met één persoon afrekenen. Dit gaat sneller dan wanneer u voor alle groepsleden een los e-ticket koopt. 

Reist u vaker met TESO?

Reist u vaker met TESO, dan is het voordeliger om 5, 15 of 100 retours te kopen. U profiteert dan van een korting die kan oplopen tot wel 40%. Erg voordelig als u regelmatig naar Texel gaat. Ook als u een paar keer per jaar naar Texel gaat levert een meerretourticket u al voordeel op. De tickets zijn onbeperkt geldig. U kunt dit ticket maximaal één keer per uur voor één persoon gebruiken.

Waar koopt u een meerretourticket voor voetgangers?

Bij het loket in Den Helder of bij de informatiebalie op kantoor op Texel kunt u een TESO-pas met retours kopen. Deze plastic pas kost eenmalig € 2,50. Als u alle retours heeft gebruikt, zet u met MijnTESO nieuwe retours op uw TESO-pas. Of u koopt nieuwe retours bij het loket.

Heeft u nog geen MijnTESO-account? U kunt uw MijnTESO-account direct aanmaken met de onderstaande knop.

Route en adres

Plan uw route naar de veerhaven

Online een e-ticket kopen

Koop alvast een e-ticket en vermijd de rij.