U koopt bij ons altijd een retourtje. Op de boot van Texel naar Den Helder controleren we uw ticket niet, u kunt dus meteen aan boord gaan. Wilt u als voetganger met de boot naar Texel? Hieronder vindt u de tarieven voor voetgangers. De tarieven zijn inclusief bagage, rolstoel of scootmobiel, kinderwagen en huisdier. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis. Let op! Koopt u uw ticket aan het loket?

U kunt bij het loket op de veerhaven in Den Helder met pin betalen. Kunt u echt alleen contant betalen, dan kan dat bij voorkeur gepast.
Mocht dit niet lukken, dan wordt voor het verkrijgen van het wisselgeld een wisselgeldformulier aangereikt. Het wisselgeld wordt dan per bank aan u overgemaakt.

Tarieven voor voetgangers

1 x retour € 2,50
5 x retour € 11,00 *
15 x retour € 30,00 *
100 x retour (forenzen) € 150,00 *

* Een meerretourticket is maximaal één keer per uur voor één persoon te gebruiken.
Een meerretourticket kunt u kopen als e-ticket op deze website via MijnTESO of bij het loket in Den Helder op een TESO-pas. De aanschafkosten van een TESO-pas zijn eenmalig € 3,00.

Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65 +

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65+ voetgangers die vaker met TESO reizen kunnen een meerretourticket voor een gereduceerd tarief kopen. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis.

5 x retour € 5,00*
15 x retour € 13,50*

* Een meerretouricket is maximaal één keer per uur voor één persoon te gebruiken.

Groepen

Wilt u als voetganger naar Texel en reist u met een groep van 10 of meer personen? Dan kunt u zich bij het loket in Den Helder melden. U hoeft niet te reserveren en het tarief per persoon blijft gelijk. De lokettist telt het aantal personen en kan dan met één persoon afrekenen. Dit gaat sneller dan wanneer u voor alle groepsleden een los e-ticket koopt. 

Reist u vaker met TESO?

Reist u vaker met TESO, dan is het voordeliger om 5, 15 of 100 retours te kopen. U profiteert dan van een korting die kan oplopen tot wel 40%. Erg voordelig als u regelmatig naar Texel gaat. Ook als u een paar keer per jaar naar Texel gaat levert een meerretourticket u al voordeel op. De tickets zijn onbeperkt geldig. U kunt dit ticket maximaal één keer per uur voor één persoon gebruiken.

Waar koopt u een meerretourticket voor voetgangers?

Bij het loket in Den Helder of bij de informatiebalie op kantoor op Texel kunt u een TESO-pas met retours kopen. Deze plastic pas kost eenmalig € 3,00. Als u alle retours heeft gebruikt, zet u met MijnTESO nieuwe retours op uw TESO-pas. Of u koopt nieuwe retours bij het loket.

Heeft u nog geen MijnTESO-account? U kunt uw MijnTESO-account direct aanmaken met de onderstaande knop.

Route en adres

Plan uw route naar de veerhaven

Online een e-ticket kopen

Koop alvast een e-ticket en vermijd de rij.