Tarieven voor (brom)fietsers

Onderstaande tarieven gelden voor een (brom)fiets met berijder. Dit kan ook een tandem of scooter zijn.

1 x retour € 5,00
5 x retour € 19,50*
15 x retour € 54,00*
100 x retour (forenzen) € 220,00*

* Een meerretouricket is maximaal één keer per uur te gebruiken voor een (brom)fietser met berijder.

Een meerretourticket kunt u kopen als e-ticket op deze website via MijnTESO of bij het loket in Den Helder op een TESO-pas. De aanschafkosten van een TESO-pas zijn eenmalig € 3,00.

Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65+

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65+ kunt u ook een meerretourticket kopen. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis.

1 x retour € 5,00
5 x retour € 13,50*
15 x retour € 37,50*

* Een meerretouricket is maximaal één keer per uur te gebruiken voor een (brom)fietser met berijder.

Tarieven fiets (zonder berijder)

Heeft u al een ticket voor een voetganger? U kunt nog een (meerretour)ticket voor een fiets kopen. Dit kan alleen bij het loket op de veerhaven.

1 x retour € 2,50
5 x retour € 8,50*
15 x retour € 24,00*

* Een meerretouricket is maximaal één keer per uur te gebruiken voor een (brom)fietser met berijder.

Groepen

Wilt u als fietser naar Texel en reist u met een groep van 10 of meer personen? Dan kunt u zich bij het loket in Den Helder melden. U hoeft niet te reserveren en het tarief per persoon blijft gelijk. De lokettist telt het aantal personen en kan dan met één persoon afrekenen. Dit gaat sneller dan wanneer u voor alle groepsleden een los e-ticket koopt. 

Reist u vaker met TESO?

Als u vaker met TESO reist, dan is het voordeliger om 5 of 15 retourtickets te kopen. U profiteert dan van een korting die kan oplopen tot wel 40%. Een meerretoursticket kan al voordeel opleveren als u een paar keer per jaar naar Texel gaat. U kunt dit ticket maximaal één keer per uur voor een (brom)fiets met berijder gebruiken.

Waar koopt u een meerretourticket voor fietsers?

Bij het loket in Den Helder of bij de informatiebalie op kantoor op Texel kunt u een TESO-pas met retours kopen. Deze plastic pas kost eenmalig € 3,00. Als u alle retours heeft gebruikt, zet u met MijnTESO nieuwe retours op uw TESO-pas. Of u koopt nieuwe retours bij het loket. U kunt een MijnTESO-account direct aanmaken via onderstaande knop.

Route en adres

Plan uw route naar de veerhaven.

TESO-pas

Reist u vaker met TESO? Koop meerdere retours en ontvang tot 30% korting.