Senior medewerker finance & control (36 uur)

Heb jij financieel talent en oog voor details? En ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier snel verder.

Over TESO

TESO brengt jaarlijks veel Texelaars, woon-werkverkeer, toeristen en dagjesmensen van en naar het eiland. Dit doen we met onze moderne schepen: de Texelstroom en de Dokter Wagemaker. Ons doel is om een goede, veilige en duurzame verbinding te onderhouden tussen Texel en Den Helder.

Werken als senior medewerker finance & control

Als senior medewerker finance & control ben je medeverantwoordelijk voor de verwerking en beheer van de financiële administratie. Naast verwerking van facturen en geldstromen, crediteuren- en debiteurenbeheer, verzorg je ook diverse data-analyses en stel je rapportages samen.

Dit wordt jouw team

Het finance & control team bestaat momenteel uit vier medewerkers die gezamenlijk de financiële administratie voor TESO en dochteronderneming Op de Boot verzorgen. Wil jij werken in een dynamische organisatie en onze afdeling finance & control versterken? Kom aan boord!

Wat wij belangrijk vinden

Je bent een echte teamspeler, nauwkeurig, hebt oog voor details en kan ook goed zelfstandig werken. In drukke periodes weet jij het overzicht te behouden en de rust te bewaren. Het bijdragen aan verdere professionalisering van onze financiële administratie zie je als een uitdaging.

Hier kun je op rekenen

  • Een 36-urige werkweek in een dynamische werkomgeving.
  • Een leuk en collegiaal team.
  • Goede arbeidsvoorwaarden – TESO heeft een eigen CAO.
  • 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime.
  • 8,9% vakantietoeslag én een 13e maand.

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? Neem contact op met Cees Goslinga, controller, via cgoslinga@teso.nl of 0222-369640 (bereikbaar tussen 8:00 en 16:30 uur).

Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@teso.nl voor maandag 12 augustus of druk op onderstaande knop.