Word jij onze toekomstige teamleider aan boord?
Droom jij van een leidinggevende rol in de horeca, maar wil je eerst de kneepjes van het vak leren? Ben je leergierig, enthousiast en niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen? Dan is buffetchef in opleiding, jouw kans om door te groeien naar een leidinggevende rol in de horeca.
Bij ons krijg je de unieke kans om het vak aan boord te leren. Samen met ervaren collega’s werk je aan je leiderschap skills, productkennis en operationele vaardigheden. Je draait volledig mee in het team én krijgt begeleiding richting een toekomstig leidinggevende functie als buffetchef.
Horeca: Op de Boot
Wij zijn horecaonderneming Op de Boot: een dochteronderneming van TESO. TESO verzorgt al meer dan 115 jaar de veerdienst tussen Texel en Den Helder. Het horecateam Op de Boot bestaat uit meer dan 45 medewerkers, van jong tot oud. Op de Boot heeft vier locaties: Kiosk Texel, Kiosk Den Helder en het buffet op twee prachtige schepen. Elke dag staan we met een glimlach klaar voor onze reizigers en kunnen ze bij Op de Boot terecht voor een lekkere kop koffie, een warme snack, een vers belegd broodje en nog veel meer.
Zo ontwikkel jij je tot buffetchef
Als buffetchef in opleiding werk je aan boord op één van de schepen. Tijdens dit leertraject maak je kennis met alle aspecten van het horecawerk aan boord. Van het bereiden en verkopen van snacks en dranken tot het aansturen van collega’s, voorraadbeheer en veiligheid. Je krijgt begeleiding van de assistent-bedrijfsleider en onze huidige buffetchefs. Jouw groei en ontwikkeling staan daarbij centraal.
Jouw skills na dit traject
- Aansturen en coachen van collega’s in de praktijk
- Voorraadbeheer, kassaverantwoordelijkheid en administratieve taken
- Veilig en hygiënisch werken volgens HACCP-richtlijnen
- Meedraaien op de vloer als buffetmedewerker – je kent het werk van binnenuit
- Actief bijdragen aan veiligheid aan boord als deksman (training inbegrepen!)
- Omgaan met werkdruk, verantwoordelijkheid en klantgerichtheid
Wat wij belangrijk vinden
- Je bent enthousiast over horeca én leidinggeven
- Je bent nieuwsgierig, leergierig en niet bang voor een uitdaging
- Je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken
- Je bent beschikbaar om flexibel te werken (ook weekenden/feestdagen)
- Je bent bereid om te leren een te groeien
Horeca-ervaring is fijn, maar niet vereist. Wij leren je graag alles wat je moet weten!
Hier kun je op rekenen
- Werken op een unieke locatie: aan boord één van onze schepen
- Een dienstverband van 28 tot 36 uur
- Een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf
- Persoonlijke begeleiding en gerichte trainingen om door te groeien naar een leidinggevende functie
- Doorgroeimogelijkheid tot buffetchef bij goed functioneren
- Een gezellig team waar hard werken en plezier hand in hand gaan
- In de ochtenden (06.00 tot 08.00 uur) en avonden (18.00 tot 22.00 uur) krijg je een toeslag van 20%. Werk je op een zondag of feestdag? Dan krijg je een toeslag van 50%.
Klaar om het roer in handen te nemen?
Wil jij buffetchef worden en jezelf verder ontwikkelen binnen een topteam? Ons leertraject biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen en door te groeien in de horeca. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan je CV en motivatie naar personeelszaken@teso.nl.
Toch iets niet helemaal duidelijk? Bel of mail gerust naar Mariska Pol, Hoofd Horeca. Zij beantwoordt graag je vragen. Je kunt haar bereiken op 06-83157460 of mvgelderen@teso.nl