Ben jij een horecatalent met leidinggevende skills én een hands-on mentaliteit? Heb je altijd al willen werken op een unieke locatie waar geen dag hetzelfde is? Stap aan boord als buffetchef en draag bij aan de smaakvolle beleving van onze reiziger.
Horeca: Op de Boot
Wij zijn horecaonderneming Op de Boot: een dochteronderneming van TESO. TESO verzorgt al meer dan 115 jaar de veerdienst tussen Texel en Den Helder. Het horecateam Op de Boot bestaat uit meer dan 45 medewerkers, van jong tot oud. Op de Boot heeft vier locaties: Kiosk Texel, Kiosk Den Helder en het buffet op twee prachtige schepen. Elke dag staan we met een glimlach klaar voor onze reizigers en kunnen ze bij Op de Boot terecht voor een lekkere kop koffie, een warme snack, een vers belegd broodje en nog veel meer.
Voor de horecagelegenheid aan boord zijn wij op zoek naar een buffetchef.
Werken als buffetchef
Als buffetchef werk je aan boord op één van de schepen. In deze rol zorg jij ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekkere kop koffie, verse snacks en een gastvrije service. Je coördineert een team van twee tot vijf medewerkers en houdt het hoofd koel tijdens drukke piekmomenten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de counter, maar speelt ook een actieve rol als lichtmatroos tijdens vaarten. Veiligheid en service gaan bij jou hand in hand.
Je taken bestaan onder andere uit:
- Aansturen en begeleiden van het team buffetmedewerkers
- Zorgen voor een vlotte en klantgerichte verkoop van snacks en dranken
- Bewaken van de voorraad en tijdig aanvullen vanuit het magazijn
- Inwerken van nieuwe collega’s en zorgen voor een fijne werksfeer
- Verantwoordelijk voor de kassa-afwikkeling en administratieve handelingen
- Beheren van apparatuur (zoals koffiemachines en vaatwasser)
- Meedraaien op de vloer – jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
- Als lichtmatroos actief bijdragen aan de veiligheid aan boord en optreden bij calamiteiten
Wat wij belangrijk vinden
- Je hebt ervaring in de horeca, bij voorkeur in een leidinggevende functie
- Je bent organisatorisch sterk en servicegericht
- Je bent stressbestendig en houdt overzicht, ook als het druk is
- Je bent niet bang voor een fysieke uitdaging: je tilt, loopt en staat veel
- Je bent bereid om te werken volgens HACCP- en veiligheidsrichtlijnen
- Je bent flexibel inzetbaar en voelt je thuis op het water
Hier kun je op rekenen
- Werken op een unieke locatie; aan boord één van onze schepen
- Een dienstverband van X uur
- Een dynamische en afwisselende werkomgeving op het water
- Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng
- Een gezellig team waar hard werken en plezier hand in hand gaan
- In de ochtenden (06.00 tot 08.00 uur) en avonden (18.00 tot 22.00 uur) krijg je een toeslag van 20%. Werk je op een zondag of feestdag? Dan krijg je een toeslag van 50%.
- Aandacht voor veiligheid en persoonlijke ontwikkeling
Klaar om aan boord te stappen?
Word jij onze nieuwe buffetchef? En maak je de ervaring aan boord van onze reizigers compleet? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar personeelszaken@teso.nl.
Toch iets niet helemaal duidelijk? Bel of mail gerust naar Mariska Pol, Hoofd Horeca. Zij beantwoordt graag je vragen. Je kunt haar bereiken op 06-83157460 of mvgelderen@teso.nl