Reserve verkeersleider Den Helder

Ter versterking van ons team in Den Helder zoeken wij een flexibel inzetbare reserve verkeersleider (eventueel in combinatie met de functie van lokettist).

Als verkeersleider verzorg je vanuit de verkeerstoren de afwikkeling van het wal-schip-walverkeer in Den Helder en stuurt daarbij zo'n 10 auto-opstellers aan. Hierbij bedien je de installaties van het opstelterrein en van de aanleginrichting. Ook houd je toezicht op de naleving van de veiligheidsvoorschriften.

Als lokettist ben je medeverantwoordelijk voor een vlotte en vriendelijke verkeersafwikkeling op onze terreinen. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor onze passagiers. Snelle en vakkundige kassabeheersing is van groot belang.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij een opleiding op Havo/MBO-niveau heeft. Vanwege het karakter van de functie zijn goede contactuele en leidinggevende eigenschappen vereist.

De standplaats van de functie is Den Helder. Aanstelling vindt plaats op basis van een 0-urencontract. Een assessment maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Voor informatie kun je bellen met L. van Steen, assistent walmanager, telefoon: 0223 611970.

Vind je het leuk om zowel met als voor mensen te werken en heb je interesse in een niet alledaagse baan, stuur dan je sollicitatie met CV naar personeelszaken@teso.nl.