Medewerker Financiële administratie

Parttime: 24-28 uur

Ben jij de ervaren medewerker Financiële administratie en wil jij jouw kennis over de financiële administratie graag nog verder ontwikkelen bij een unieke organisatie? Werk je daarnaast graag in een gezellig kantoorteam? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Dit zijn jouw dagelijkse werkzaamheden

Als medewerker Financiële administratie ben je onderdeel van het team Financiën & Control dat uit vier personen bestaat.

Op dagelijkse basis werk je aan het verwerken van de administratie in AFAS profit en de financiële gegevens uit de ticket-, voorraad-, salaris- en horeca-kassa systemen die gekoppeld zijn aan AFAS. Daarnaast onderhoud je financiële bestanden, help je bij financiële controles en de verwerking van facturen.

TESO professionaliseert continu en dat heeft gevolgen voor onze processen en systemen. Deze veranderen mee en daardoor is er veel ruimte om mee te denken in verbeteringen. Help je mee in het zo efficiënt mogelijk inrichten van de financiële administratie?

Werken in het financiële team betekent dat elke dag anders is. Goede ideeën? Die zijn altijd welkom!

Dit wordt jouw team

Het team Financiën & Control verzorgt de volledige administratie en de financiële verantwoording van onze organisatie en ondersteunt de organisatie met financieel advies.

Wil jij werken binnen de dynamiek van onze vervoersorganisatie, op een afdeling met volop groeikansen? Kom aan boord!

Dit ben jij

Jij bent een echte teamspeler en houdt van een dynamische omgeving. In drukke periodes weet jij het overzicht te behouden en de rust te bewaren. Het bijdragen aan verdere professionalisering van onze financiële administratie zie je als een uitdaging. Daarnaast ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Verder:

  • Heb je een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur in financiële of economische richting en minimaal 2 of 3 jaar relevante werkervaring.
  • Als je ervaring hebt met het werken in AFAS en Excel is dat een pré.

Wat wij bieden

We bieden je een uitdagende functie op het mooie Texel bij een organisatie die internationaal voorop wil lopen in de wereld van de veerdiensten. De functie wordt marktconform beloond.

Daarnaast kan je rekening houden met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, tenminste 26 vakantiedagen (bij full time dienstverband) en een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten om je te blijven ontwikkelen. En we bieden de mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken.

Interesse?

We nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature door een motivatiebrief en je cv te mailen naar personeelszaken@teso.nl.