Op de Boot

Jaarlijks brengt TESO vele reizigers van en naar het eiland. Toeristen, dagjesmensen, Texelaars en woon-werkverkeer. Dit doen we met onze moderne schepen, de Texelstroom en de Dokter Wagemaker. 'Op de Boot' verzorgt de catering op de veerboten én de horecagelegenheden op de beide veerhavens. Wij zijn onze reizigers daar dagelijks graag van dienst. Ze kunnen bij ons terecht voor een lekkere kop koffie, een warme snack, een vers belegd broodje en nog veel meer.

Werken als buffetmedewerker

Voor de horecagelegenheid aan boord zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een buffetmedewerker. Als medewerker van het buffet werk je aan boord van de schepen. In deze rol ben je een gastheer/vrouw. Elk half uur ontvang je 'nieuwe' reizigers aan boord. Bij het buffet kunnen zij bij jou terecht voor een hapje of drankje voor onderweg of in de salon. Het ene moment zit je achter de kassa en op het andere moment bereid je het buffet voor. Daarnaast zorg je er samen met je collega's voor dat jouw werkplek en de salon er altijd tiptop uitzien.

Wat wij belangrijk vinden

  • we helpen de klant en elkaar vriendelijk en gastvrij
  • een leuk en collegiaal team
  • we zijn open en eerlijk 
  • iedereen pakt zijn of haar verantwoordelijkheid
  • flexibel inzetbaar
  • in verband met de dienstregeling van de boot, is de standplaats voor de functie Texel

Kun jij je hier ook in vinden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Hier kun je op rekenen

  • werken in ochtend-, dag- en middagdiensten (afhankelijk van dag en seizoen)
  • een gezellig team
  • flexibele werktijden
  • standplaats op Texel
  • 'Op de Boot' valt onder de cao voor de horeca

Solliciteren

Heb jij interesse in deze baan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet voor 1 maart 2020!

Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? Bel dan naar Arjen Poelman, hoofd frontoffice & horeca, op telefoonnummer 0222 369615.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@teso.nl