Op de Boot

Jaarlijks brengt TESO vele reizigers van en naar het eiland. Toeristen, dagjesmensen, Texelaars en woon-werkverkeer. Dit doen we met onze moderne schepen, de Texelstroom en de Dokter Wagemaker. 'Op de Boot' verzorgt de catering op de veerboten en de horecagelegenheden op de beide veerhavens. Wij zijn onze reizigers daar dagelijks graag van dienst. Ze kunnen bij ons terecht voor een lekkere kop koffie, een warme snack, een vers belegd broodje en nog veel meer.

Werken als buffetchef

Als buffetchef draag je zorg voor de dagelijkse aansturing van jouw buffetploeg met betrekking tot bereiding en verkoop van onze warme en koude producten vanuit het buffet en het opruimen en schoonmaken van buffet, keuken en salon. Daarnaast zorg je voor de voorraadbestellingen, de afwikkeling van de omzetten en maak je (als lichtmatroos) deel uit van de vaarploeg.

Wat wij belangrijk vinden

  • we helpen de klant en elkaar vriendelijk en gastvrij
  • een leuk en collegiaal team
  • we zijn open en eerlijk
  • iedereen pakt zijn of haar verantwoordelijkheid
  • flexibel inzetbaar
  • in verband met de dienstregeling van de boot, is de standplaats voor de functie Texel
  • horeca-ervaring
  • oog voor kwaliteit
  • leidinggevende ervaring
  • professionaliteit


Kun jij je hier ook in vinden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Hier kun je op rekenen

  • werken in ochtend-, dag- en middagdiensten (afhankelijk van dag en seizoen)
  • een gezellig team
  • flexibele werktijden
  • standplaats op Texel
  • 'Op de Boot' valt onder de cao voor de horeca

Solliciteren

Heb jij interesse in deze baan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet voor .

Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? Bel dan tijdens kantooruren naar Arjen Poelman, hoofd frontoffice & horeca, op telefoonnummer (0222) 369615 of Joyce de Boer op telefoonnummer 06 25584193. Zij beantwoorden graag je vragen.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@teso.nl.