Deze COVID-19 maatregelen zijn bij TESO van kracht

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder: op de veerboten, in onze gebouwen en waar dat op borden op de veerhavens staat aangegeven. Reizigers wordt verzocht het mondkapje tijdig op te zetten.

  • Medewerkers van TESO nemen geen contant geld aan om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Koop vooraf uw bootticket. Dat kan hier.

  • Inzittenden wordt geadviseerd tijdens de overtocht in hun voertuig te blijven. Voorwaarde voor het verlaten van het voertuig is dat iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje draagt en waar mogelijk 1,5 meter onderlinge afstand houdt. In het voertuig hoeven de inzittenden geen mondkapje op. 

  • De buffetten op de schepen zijn beperkt open. De kiosken op de veerhavens zijn open. Daar kunt u alleen afhalen, dus niet ter plaatse consumeren wat u daar aanschaft.

  • Op onze veerhavens mag u het voertuig verlaten voor bijvoorbeeld een bezoek aan kiosk of toilet. Iedereen van 13 jaar en ouder dient dan een mondkapje te dragen. Er wordt extra aandacht besteed aan een frequente en grondige reiniging van de toiletten.

  • Voor voetgangers en fietsers gelden de algemene, landelijke hygiëne richtlijnen en waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Om die reden verzoeken wij u om u aan boord te verspreiden op het salondek.

Heeft u vragen, dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op (0222) 36 96 00 of stuur een e-mail naar info@teso.nl.

Voordat u op reis gaat adviseren we u om deze website voor de zekerheid te raadplegen. 

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Coronavirus: diverse maatregelen van kracht. Kijk hier voor meer informatie.