Deze COVID-19 maatregelen zijn bij TESO van kracht

  • De informatiebalie op het TESO kantoor is op afspraak geopend. U dient zich minimaal 4 uur voorafgaand aan uw bezoek telefonisch aan te melden via (0222) 36 96 00.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder: op de veerhavens en aan boord van de schepen. Reizigers wordt verzocht het mondkapje tijdig op te zetten. 

  • Medewerkers van TESO nemen geen contant geld aan om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Koop vooraf uw bootticket. Dat kan hier.

  • Alle inzittenden van voertuigen moeten tijdens de overtocht in hun voertuig blijven. Dit voorkomt dat er op enig moment meer mensen in de salon zijn dan het daar beschikbare aantal zitplaatsen. In het voertuig hoeven de inzittenden geen mondkapje op. Tijdens de overtocht mag u het voertuig wel verlaten voor een toiletbezoek (op ieder voertuigdek zijn twee toiletten). Iedereen van 13 jaar en ouder dient dan een mondkapje te dragen. 

  • De buffetten op de schepen zijn gesloten. De kiosken zijn open, maar daar kunt u alleen afhalen, dus niet ter plaatse consumeren wat u daar aanschaft.

  • Op onze veerhavens mag u het voertuig verlaten voor bijvoorbeeld een bezoek aan kiosk of toilet. Iedereen van 13 jaar en ouder dient dan een mondkapje te dragen. Er wordt extra aandacht besteed aan een frequente en grondige reiniging van de toiletten.

  • Voor voetgangers en fietsers gelden de algemene, landelijke hygiëne richtlijnen en waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Om die reden verzoeken wij u om u aan boord te verspreiden op het salondek.

Heeft u vragen, dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op (0222) 36 96 00 of stuur een e-mail naar info@teso.nl.

Voordat u op reis gaat adviseren we u voor de zekerheid om deze website te raadplegen. 

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Veelgestelde vragen over het gebruik van het mondkapje

Coronavirus: diverse maatregelen van kracht. Kijk hier voor meer informatie. De informatiebalie op het TESO kantoor is op afspraak geopend.