Veerhaven Den Helder

U kunt gratis parkeren naast de terminal op de veerhaven Den Helder. Voetgangers en (brom)fietsers nemen de ingang via deze terminal. Het parkeerterrein bij de veerhaven is niet bewaakt. Het aantal parkeerplekken is beperkt. Mocht dit terrein vol zijn, dan kunt u ook in de omgeving van de veerhaven parkeren. Wij adviseren u om rekening te houden met een wandeling van circa 10 minuten. Bekijk de parkeermogelijkheden.

Voor de juiste route naar de TESO-autoloketten op de veerhaven in Den Helder voert u uw bestemming op Texel in. Bekijk de route-informatie. Bent u eenmaal de loketten gepasseerd, dan komt u op het haventerrein. Hier bevinden zich het opstelterrein, een wachtruimte, toiletten en cafetaria ‘Bij de boot’.

Vanaf Den Helder is er elk uur een afvaart van 6.30 t/m 21.30 uur. De boot vertrekt op het halve uur. Op zon- en feestdagen is de eerste afvaart 1 of 2 uur later, afhankelijk van het seizoen.

De NS heeft een directe treinverbinding met Den Helder. Datzelfde geldt voor Connexxion, die vanuit Friesland en Noord-Holland diverse busverbindingen met Den Helder verzorgt. 

Voor meer informatie over de busdienst naar de veerhaven Den Helder en op Texel verwijzen wij u naar www.texelhopper.nl en www.connexxion.nl.

Handige links:

» Dienstregeling
» Tarieven