Overtocht als voetganger

U kunt vooraf een ticket kopen via onze website of na aankomst bij de TESO-terminal in Den Helder bij de lokettisten of een van de drie ticketautomaten. U kunt met contant geld betalen, met uw PIN-pas of creditcard. Bij de ticketautomaten die voor de terminal staan is het niet mogelijk om met contant geld te betalen. Heeft u uw ticket gekocht via het internet, bij een ticketautomaat of reist u met een TESO-pas, dan hoeft u niet achter een eventuele rij bij het loket aan te sluiten, maar kunt u gebruik maken van de drie elektronische toegangspoorten in de terminal.

Op de TESO-schepen (ook op de buitenpromenade en zonneterrassen) en in alle TESO-gebouwen is roken niet toegestaan. Komt u met de auto naar Den Helder, dan kunt u op het naastgelegen parkeerterrein gratis parkeren (zie voorzieningen). Het aantal parkeerplekken is beperkt, mocht dit terrein vol zijn, dan kunt u ook in de omgeving van de veerhaven gratis parkeren. Wij adviseren u om rekening te houden met een wandeling van circa 10 minuten.

Voor meer informatie over de busdienst naar de veerhaven Den Helder en op Texel verwijzen wij u naar www.texelhopper.nl en www.connexxion.nl.

Handige links:

» Tarieven
» Dienstregeling
» Voorzieningen op de veerhavens